Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-02@21:42:53 GMT

جرقه رشد با مدیریت سرمایه‌گذاری خصوصی

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۵۸۱۹۷

به گزارش اتاق خبر به نقل از دنیای اقتصاد این موفقیت با مقداری شانس، پیشرفت تکنولوژی، یا عرضه محصول جدید اتفاق نیفتاد؛ بلکه نتیجه سرمایه‌گذاری مداوم و پیشرفت در مدیریت، استراتژی و نظارت شرکت بود  - همان رویکردی که بهترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری خصوصی سال‌ها در ده‌‌‌ها صنعت مختلف و هزاران شرکت، به کار گرفته‌‌‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم با توضیح در مورد اینکه نیو مانتین چگونه بلو یاندر را متحول کرده، بتوانم دقیقا نشان دهم که شرکت‌های سرمایه‌گذاری خصوصی چگونه برای کسب و کارها و کل اقتصاد یک کشور ارزش ایجاد می‌کنند و تاکید کنم صنعت سرمایه‌گذاری خصوصی از وقتی ایجاد شده، چقدر تکامل یافته است.

 شکل جدیدی از کسب و کار

سرمایه‌گذاری خصوصی اولین بار حدود ۴۰ سال پیش نهادینه شد. در واقع، در سال ۱۹۸۱ من در تاسیس گروه اصلی سرمایه‌گذاری خصوصی گلدمن ساکس مشارکت کردم. بعدا از سال ۱۹۸۴ تا ۱۹۹۹ با شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی «فورستمن لیتل» مشارکت کردم. وقتی به فورستمن پیوستم، فقط حدود ۲۰شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی وجود داشت که تعداد پرسنل آنها خیلی کم بود و بیشترشان برای بازگشت سرمایه، به‌‌‌شدت به «اهرم» (استفاده از پول استقراض شده برای افزایش سود سرمایه‌گذاری) وابسته بودند. سرمایه‌گذاری خصوصی در مقایسه با آن روزهای اول تغییرات چشمگیری کرده است. طبق اعلام شرکت تحقیقاتی «پیچ‌‌‌بوک» (PitchBook)، آمریکا در حال حاضر به تنهایی حدود ۵‌هزار شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی دارد و آنها در مجموع مالک و ناظر بر حدود ۳۰‌هزار شرکت دیگر هستند، ۱۱‌میلیون نیرو دارند و ۵/ ۶‌درصد تولید ناخالص داخلی کشور را تشکیل می‌دهند. در طول بیش از پنج سال گذشته، این صنعت تقریبا ۵ تریلیون دلار سرمایه تخصیص داده که عموما در شرکت‌هایی بوده که یا خیلی کوچک بوده‌‌‌اند یا برای دسترسی به بازارهای سهام عمومی جذابیت نداشته‌‌‌اند. سرمایه‌گذاری خصوصی همچنین در سال‌های اخیر، نسبت به سایر دسته‌‌‌بندی‌‌‌های دارایی، بیشترین بازدهی سرمایه و کمترین نوسان را داشته است.

اگر بخواهیم واضح بگوییم، شرکت‌های سرمایه‌گذاری خصوصی، سهامداران عمده نیستند. شرکت‌هایی که می‌‌‌خواهند فروش بروند، کاملا داوطلبانه ما را به عنوان شرکای ترجیحی خود انتخاب می‌کنند. شرکت‌های سرمایه‌گذاری خصوصی، صندوق‌های پوشش ریسک هم نیستند: ما مالکیت و مدیریت کل شرکت‌ها را به مدت چند سال بر عهده داریم و دائما در حال خرید و فروش سهام نیستیم. همچنین سرمایه‌گذار خطرپذیر که سرمایه‌گذاری‌‌‌های کوچک زیادی انجام می‌دهند و انتظار شکست هم دارند، نیستیم. در نیو مانتین، هدف ما این است که هر کسب و کاری را که می‌‌‌خریم حفظ و حمایت کنیم و به رشد هر کدام کمک کنیم. سرمایه‌گذاری خصوصی بیشتر شبیه یک کارآفرین است که کسب و کاری را می‌‌‌خرد، اما به جای اینکه یک نفر هدایت یک شرکت را بر عهده بگیرد، تیمی سازماندهی شده از حرفه‌‌‌ای‌‌‌ها، شرکت‌های متعددی را می‌‌‌خرد و می‌‌‌سازد. این یعنی ما مزیت‌‌‌های یک شرکت بزرگ  -شامل تیم‌‌‌های قوی، مرکزی و تخصصی به اضافه شبکه‌‌‌های گسترده  - را در کنار انعطاف‌‌‌پذیری و ذهنیت بلندمدت یک کارآفرین یا صاحب یک کسب و کار خانوادگی، ارائه می‌‌‌کنیم. چنین ترکیبی به ما امکان می‌دهد طی سال‌ها و به واسطه شرکت‌های متعدد، به موفقیت برسیم.

در سال ۱۹۹۹ فورستمن را ترک کردم تا کار نیو مانتین را در یک دفتر کار تک‌‌‌نفره با یک میز فلزی شروع کنم. از آن زمان، تعداد پرسنل دفاتر مرکزی ما به ۲۰۰ نفر افزایش یافته (هم اپراتورها و هم کارشناسان مالی) و بیش از ۵۵‌هزار نفر در شرکت‌هایی که مالک آنها هستیم کار می‌کنند و تعداد زیادی هم شریک و مشاور داریم. در ۲۳ سال گذشته، نیو مانتین بیش از ۶۰ شرکت را یا تاسیس کرده یا تحت تملک خود درآورده که در حال حاضر هنوز مالکیت ۳۰ تای آنها را در اختیار داریم. به واسطه کل شرکت‌های پرتفوی فعلی و گذشته، بیش از ۴۹‌هزار شغل اضافه کرده‌‌‌ایم؛ بیش از ۵‌میلیارد دلار برای تحقیق و توسعه، نرم‌‌‌افزار و هزینه‌‌‌های سرمایه‌‌‌ای پول خرج کرده‌‌‌ایم؛ و ده‌‌‌ها‌ میلیارد دلار ارزش سرمایه‌گذاری ایجاد کرده‌‌‌ایم و در عین حال، هیچ شرکتی را به ورشکستگی یا ناتوانی در پرداخت بدهی نرسانده‌‌‌ایم. در حال حاضر، بیش از ۳۵‌میلیارد دلار دارایی و صندوق را تحت نظارت داریم.

شرکت‌های سرمایه‌گذاری خصوصی سبک‌‌‌های متفاوتی دارند. نیو مانتین می‌‌‌خواهد کسب و کارهایی در صنایع «رشد سکولار» (صنایعی که سهام و فعالیت‌های بازار بلندمدت دارند و تحت‌تاثیر رویدادهای کوتاه‌مدت قرار نمی‌‌‌گیرند) ایجاد کند که سلسله‌‌‌مراتب مسطح و فرهنگ صادقانه، محترم و غیرسیاسی دارند. برخی از بخش‌‌‌هایی که بر آنها تاکید داریم، عبارتند از: علوم زیستی، خدمات درمانی، آب و برق، متحول‌‌‌کنندگان دیجیتال و بنگاه‌‌‌های تجزیه‌و تحلیل داده. تا جایی که امکان داشته باشد، برای تملک‌‌‌ها زیر بار بدهی نمی‌‌‌رویم. قبل از هر گونه سرمایه‌گذاری، یک طرح رشد بلندمدت برای شرکت هدف درست می‌‌‌کنیم. به محض اینکه آن شرکت را خریدیم، تیمی که درست کرده‌‌‌ایم همکاری نزدیکی را با مدیریت شروع می‌کند تا این طرح رشد را به طور مداوم به‌‌‌روز‌رسانی و اهداف آن را محقق کند. 

تجربه ما با بلو یاندر، بر خیلی از تکنیک‌‌‌هایی که ما و دیگر شرکت‌های سرمایه‌گذاری‌‌‌ خصوصی اتخاذ می‌‌‌کنیم تا شرکت‌های تحت تملک را ارتقا دهیم، تاکید می‌کنند. ما قابلیت‌‌‌ها و دسترسی‌‌‌هایی به سرمایه ارائه می‌‌‌کنیم که در حد و اندازه یک شرکت مادرِ بزرگ است، بدون اینکه شرکت‌ها را مجبور کنیم بخشی از فرهنگ یک هلدینگ بزرگ باشند. همزمان، یک چشم‌‌‌انداز کارآفرینی تازه را وارد استراتژی، استعدادها، تحقیق و توسعه، تکنولوژی و اتحادهای شرکتی می‌‌‌کنیم.  با اینکه بلو یاندر به عنوان شاخه‌‌‌ای بزرگ و مهم از پاناسونیک در حال رشد است و حالا در مقیاس جهانی فعالیت می‌کند، نمی‌توان موفقیت آینده آن را تضمین قطعی کرد. اما به اینکه کمک کردیم و کسب و کار کوچک ردپریری را به کسب و کار بزرگ‌تری تبدیل کردیم که امیدواریم تا سال‌های آینده رشد کند، افتخار می‌‌‌کنیم.

 

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: شرکت های سرمایه گذاری خصوصی کسب و کار شرکت ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۸۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند

رئیس فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به واگذاری ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی گفت: از مالکان جدید استقلال و پرسپولیس توقع داریم دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند و اجازه دهند استقلال و پرسپولیس با ثبات، به آرامش برسند.

محمدمهدی فروردین در گفت و گو با ایسنا واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی را تحقق خواسته مردم و واکنش مثبت دولت به خواسته نمایندگان مردم در مجلس دانست و گفت: توسعه و ارتقای جایگاه فوتبال ایران در سطح بین المللی بدون عبور از فوتبال دولتی ممکن نیست. اگر قرار به رقابت با فوتبال کشورهای در حال توسعه و یا پیشرفته باشیم، باید قواعد بازی حرفه ای ها را رعایت کنیم.

وی ادامه داد: دوره فوتبال دولتی به سر آمده و هر سال سختگیری های کنفدراسیون فوتبال آسیا و مجامع بین‌المللی روی فوتبال ایران بیشتر می شود به طوری که در سال های اخیر دیدیم چگونه تیم های ایرانی به دلیل رعایت نکردن قاعده حرفه ای و نداشتن معیارهای کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا آسیب دیدند و حتی بعضا جواز حضور در آسیا را از دست دادند.

دولت رئیسی به رویای چندساله واگذاری استقلال و پرسپولیس جامه عمل پوشاند

رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: از مدتها قبل ضرورت انتقال مالکیت تیم‌های دولتی به بخش خصوصی احساس می شد چرا که پیش نیاز باشگاه‌داری همین تغییر و تحول است. تا وقتی دولت متولی باشد، به واسطه تعویض پی در پی مدیریت باشگاه ها که برگرفته از تغییر دولت ها و تغییر رویکردهاست، امکان ساختار سازی در باشگاه ها میسر نمی شود و از سطح تیم داری فراتر نمی رویم. بر همین اساس مجلس خواهان واگذاری تیم های دولتی به بخش خصوصی شد و خوشبختانه همزمان کنفدراسیون فوتبال آسیا روی مالکیت مشترک سرخابی‌ها انگشت گذاشت و با همکاری دولت و وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی، این اقدام سرعت گرفت. در نهایت، دولت آیت الله رئیسی به این رویای چند ۱۰ ساله که استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند، جامه عمل پوشاند.

فروردین از رئیس جمهور، وزیر ورزش و جوانان، وزیر اقتصاد، رئیس سازمان خصوصی سازی و تمامی دولتمردانی که در واگذاری استقلال و پرسپولیس به هلدینگ پتروشیمی و بانک های خصوصی نقش و همکاری داشتند، قدردانی کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی به عنوان زبان و چشم و گوش ملت، پیگیر واگذاری استقلال و پرسپولیس از دولت به بخش خصوصی بود و حالا که دولت به این خواسته منطقی، واکنش مثبت نشان داده، قطعا مجلس نقش نظارتی خود را حفظ خواهد کرد. از مالکان جدید استقلال و پرسپولیس هم توقع داریم دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه ها نباشند و اجازه دهند استقلال و پرسپولیس با ثبات، به آرامش برسند.

وی در پایان تاکید کرد: استقلال و پرسپولیس همیشه ویترین فوتبال و حتی ورزش ما بودند؛ اگر انتقال مالکیت آنها و واگذاری این باشگاه ها از دولت به بخش خصوصی موفقیت آمیز باشد، فصل تازه ای برای ورزش ایران آغاز می شود. خوشبختانه هر دو مجموعه ای که مالکیت سرخابی ها را برعهده گرفته اند، توان تبدیل این مجموعه ها به باشگاه های واقعی را دارند و می توانیم شاهد رشد کیفی و اقتصادی استقلال و پرسپولیس باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد